Navigácia

Navigácia

  • Divadelný festival "Setkání"

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadelný festival "Setkání".

    Do ďalekého Brna sme vycestovali na 7. ročník divadelného festivalu “Setkání”. A ono to skutočne “stretnutie” bolo. Stretnutie kamarátov, radosti, divadelných predstavení a skvelých zážitkov. Aspoň trochu atmosféry Vám sprostredkujú naše fotografie. Ďakujeme kamarátom a organizátorom z Ibsenky za pozvanie a nádherne strávený čas a tešíme sa zasa o rok.

  • 50 rokov ZUŠ I.Kolčáka v Námestove

    Do fotogalérie bol pridaný nový album 50 rokov ZUŠ I.Kolčáka v Námestove.

    Pri príležitosti 50. výročia nás ZUŠ Ignáca Kolčáka v Námestove pozvala na hudobné vystúpenie, ktoré bolo zároveň aj oslavou eTwinning spolupráce s Českou Základnou školou Václava Havla z Poděbrad. Talentovaní žiaci predviedli svoje hudobné schopnosti a nadchli všetkých svojimi výkonmi. Hudba, spev a atmosféra boli jedinečné. Verím, že všetci, ktorí sa zúčastnili tohto vystúpenia, si ho užili a odniesli si z neho veľa pozitívnych zážitkov. Ďakujeme za pozvanie a tešíme sa na ďalšie spoločné udalosti a príležitosti, kde budeme spolu oslavovať a tvoriť spomienky.

  • Deň zdravej výživy 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň zdravej výživy 2023.

    Tohtoročný deň sa niesol v tematike Zemiak - vždy inak. Žiaci spoločne s vyučujúcimi pripravili v rámci projektového vyučovania zemiakové hody na sto spôsobov. Atmosféra vyústila do prezentácie na školskom dvore, kde sme všetci ochutnali dobroty zemiakového kráľovstva. Ďakujeme všetkým deťom, žiakom, vyučujúcim, asistentom a v neposlednom rade hosťom za krásny deň.

  • Mladí reportéri - ocenenie

    V školskom roku 2022/2023 sme sa zapojili do národného programu Mladí reportéri pre životné prostredie (YRE reportéri). Našou úlohou bolo vzdelávať v ochrane životného prostredia. S našimi výstupmi sme sa zapojili do súťaže, získali sme ocenenie na národnej aj medzinárodnej úrovni.

    Našu prácu si všimli aj na Ministerstve životného prostredia SR, z rúk pána ministra Milana Chrenka si 17.októbra 2023 prevzal ocenenie pre mladého reportéra náš žiak Andrej Zjavka za reportáž, ktorú si môžete pozrieť na nasledujúcom odkaze: http://www.mladireporteri.sk/foto-p/citanie-s-porozumenim

    Ďakujeme a gratulujeme.

  • Deň zdravej výživy 2023

  • Školský ples

  • 27. 9. 2023

    Aktualizovali sme modul AKTUÁLNE PROJEKTY

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

    Vážení rodičia, žiaci, slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa bude konať dňa 04.09.2023 v telocvični školy o 9,15 hod. Tešíme sa na Vás.

    PhDr. Ľubica Glombová, riaditeľka školy

  • Ocenenie od pána ministra školstva

  • Nesegregujeme, spájame a dávame príležitosť.

  • Škola v prírode 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Škola v prírode 2023.

    V dňoch 12. 6. - 16. 6. 2023 sa žiaci 2., 3., a 4., ročníka A variantu zúčastnili Školy v prírode. Strávili týždeň v krásnom prostredí Edyho ranča. Doobeda prebiehalo tematické vyučovanie o prírode. Poobedia deti trávili vonku hrami, súťažami, jazdou na koníkoch a navštívili zaujímavé miesta v okolí Edyho ranča. Domov si odnášajú veľa krásnych zážitkov a nových skúseností.

  • Slnko v duši 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Slnko v duši 2023.

    "Slnko v duši" - pod týmto názvom Regionálny úrad školskej správy v Žiline každoročne organizuje výstavu prác žiakov špeciálnych škôl a zariadení. Tento rok je to už 15.ročník. Aj naša škola prezentuje prácu našich žiakov. Výstavu si môžete pozrieť v krajskej knižnici v Žiline, potrvá do 31.8. 2023.

  • Lesná pedagogika 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Lesná pedagogika 2023.

    Prvý júnový pondelok sme strávili v duchu prírody a lesných zvieratiek. Navštívili nás lesní pedagógovia, ktorí nám priblížili život zvierat prostredníctvom zaujímavých edukačných aktivít. Za tento krásny deň plný zážitkov im ďakujeme.

  • Deň detí 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň detí 2023.

    Oravský záchranný systém - Orava rescue systém v spolupráci s DHZ Námestovo a Políciou aj tento rok zorganizovali pre naše deti krásny Deň detí na nábreží Oravskej priehrady. Ďakujeme pánovi Igorovi Janckulíkovi a všetkým zainteresovaným za nádherné zážitky.

  • Tanec bez hraníc

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Tanec bez hraníc.

    Dňa 24.5.2023 sa žiačky našej školy zúčastnili tanečnej súťaže Tanec bez hraníc v Piešťanoch. Priebeh súťaže sa niesol v príjemnej a priateľskej atmosfére. Počas programu mali možnosť vidieť nápadité choreografie a úžasné výkony všetkých účinkujúcich. Naše dievčatá si v modernom tanci vytancovali prekrásne 1. miesto za ktoré boli na mieste aj náležite ocenené. Srdečne im v mene celej školy blahoželáme a prajeme ešte mnoho podobných úspechov.

  • Deň rodiny a školy 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň rodiny a školy 2023.

    Dňa 26. mája sa uskutočnil „Deň rodiny a školy – 4. ročník“. Otvorila sa rozprávková kniha a prišli nás navštíviť postavy z príbehu Alica v krajine zázrakov. Vyzbrojení chuťou zabaviť sa spolu so svojimi rodičmi a učiteľmi žiaci plnili úlohy na jednotlivých stanovištiach v príjemnej a uvoľnenej atmosfére.

  • Výsledky prijímacieho konania

    V prílohe zverejňujeme výsledky prijímacieho konania do Odborného učilišťa a Praktickej školy

  • Maľujeme bez hraníc

    Tešíme sa, že vás môžeme pozvať na výstavu obrazov našich žiakov a žiakov partnerských škôl zo Slovenska, Čiech a Nemecka.Otváracia vernisáž sa uskutoční v Dome kultúry v Námestove dňa 24. 5. 2023 o 9. 30 hod. 

  • Deň rodiny a školy 2023

    POZOR ZMENA TERMÍNU: Deň rodiny a školy sa presúva na 26.05.2023!!!

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola internátna, M. Urbana 160/45, NÁMESTOVO
    Mila Urbana 160/45, 029 01 Námestovo
  • +421 43 5522887

Fotogaléria