Navigácia

Navigácia

  • Deň detí 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň detí 2023.

    Oravský záchranný systém - Orava rescue systém v spolupráci s DHZ Námestovo a Políciou aj tento rok zorganizovali pre naše deti krásny Deň detí na nábreží Oravskej priehrady. Ďakujeme pánovi Igorovi Janckulíkovi a všetkým zainteresovaným za nádherné zážitky.

  • Tanec bez hraníc

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Tanec bez hraníc.

    Dňa 24.5.2023 sa žiačky našej školy zúčastnili tanečnej súťaže Tanec bez hraníc v Piešťanoch. Priebeh súťaže sa niesol v príjemnej a priateľskej atmosfére. Počas programu mali možnosť vidieť nápadité choreografie a úžasné výkony všetkých účinkujúcich. Naše dievčatá si v modernom tanci vytancovali prekrásne 1. miesto za ktoré boli na mieste aj náležite ocenené. Srdečne im v mene celej školy blahoželáme a prajeme ešte mnoho podobných úspechov.

  • Deň rodiny a školy 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň rodiny a školy 2023.

    Dňa 26. mája sa uskutočnil „Deň rodiny a školy – 4. ročník“. Otvorila sa rozprávková kniha a prišli nás navštíviť postavy z príbehu Alica v krajine zázrakov. Vyzbrojení chuťou zabaviť sa spolu so svojimi rodičmi a učiteľmi žiaci plnili úlohy na jednotlivých stanovištiach v príjemnej a uvoľnenej atmosfére.

  • Výsledky prijímacieho konania

    V prílohe zverejňujeme výsledky prijímacieho konania do Odborného učilišťa a Praktickej školy

  • Maľujeme bez hraníc

    Tešíme sa, že vás môžeme pozvať na výstavu obrazov našich žiakov a žiakov partnerských škôl zo Slovenska, Čiech a Nemecka.Otváracia vernisáž sa uskutoční v Dome kultúry v Námestove dňa 24. 5. 2023 o 9. 30 hod. 

  • Deň rodiny a školy 2023

    POZOR ZMENA TERMÍNU: Deň rodiny a školy sa presúva na 26.05.2023!!!

  • Stavanie mája 2023



    Do fotogalérie bol pridaný nový album Stavanie mája 2023.

    Víťazstvo jari nad zimou sme dnes oslávili stavaním mája v areáli našej školy. Bolo veselo, počasie nám vyšlo, nechýbalo pohostenie, muzika a dobrá nálada.


  • Celoštátna súťaž Služby a domáce práce 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Celoštátna súťaž Služby a domáce práce 2023.

    Dňa 19. apríla 2023 sa naši žiaci zúčastnili celoštátnej súťaže praktických zručností a odborných vedomostí v učebnom odbore 6494 G00 Služby a domáce práce. Súťaže sa zúčastnilo 6 dvojčlenných družstiev. Súťaž pozostávala z teoretickej a praktickej časti, v ktorej museli žiaci preukázať svoju šikovnosť. Úlohou súťažiacich bola výroba nepečeného dezertu – úliky a ušitie obliečky na vankúš. Výkony žiakov hodnotila odborná porota zložená zo všetkých sprevádzajúcich pedagogických pracovníkov, ktorí priebežne hodnotili jednotlivé výkony žiakov. Súťažiaci boli ocenení hodnotnými vecnými cenami, diplomami. Žiaci našej školy Michal Staš a Edita Repková sa umiestnili na štvrtom mieste – srdečne gratulujeme.

  • Krížová cesta 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Krížová cesta 2023.

    Žiaci našej školy spoločne so svojimi pedagógmi pripravili a prezentovali dramatizáciu Krížovej cesty. Predstavili sme Krížovú cestu očami detí a tešili sme sa z veľkého úspechu. Najkrajšou odmenou pre nás boli slzy šťastia rodičov našich detí a žiakov.

  • Čisté zuby sa nepokazia

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čisté zuby sa nepokazia.

    Naprieč mottom: "Čisté zuby sa nepokazia", sa nieslo piatkové dopoludnie našich predškolákov a prípravkárov. Celou prezentáciou ich sprevádzali kamaráti Lili a Lolo, s ktorými sa dozvedeli veľa podnetných informácií,ale hlavne to, ako sa správne starať o zuby. Tešíme sa, čo nové sa dozvieme o týždeň.

  • Zmena v poskytovaní dotácii na stravy od 1.5 2023

    Vážení rodičia!

    Ak Vaše dieťa navštevuje ŠZŠ alebo posledný ročník ŠMŠ (predškoláci) a máte záujem od 01.05 2023 o poskytovanie dotácie na stravu na Vaše dieťa, je nevyhnutné požiadať o dotáciu na stravu – vyplniť žiadosť, ktorú sme dali deťom, resp. ju nájdete aj ako prílohu nižšie. Vypísané tlačivo žiadame doručiť vedúcej školskej jedálne, a to najneskôr v termíne do 6.apríla 2023

    V prípade, ak nedoručíte vypísanú žiadosť do 6. apríla 2023, na  dieťa nebude možné poskytovať dotáciu na stravu, až kým v priebehu školského polroka o dotáciu na stravu nepožiadate.

    V prípade otázok kontaktujte ved. ŠJ Mgr. Veroniku Polákovú; t.č. 0915831495

  • OZNAM - zápisy detí a žiakov do SŠI na šk.rok 2023/2024

    Riaditeľka Spojenej školy internátnej, M.Urbana 160/45, Námestovo určuje termíny zápisov detí a žiakov do:

    Špeciálnej základnej školy: 17.04.2023 – 18.04.2023 (od 7:00 do 14:00)

    Špeciálnej materskej školy: 22.05.2023 – 23.05.2023 (od 7:00 do 14:00)

    K zápisom je potrebné priniesť:

    • Správu z diagnostického vyšetrenia
    • Prihlášku (je možnosť podať aj elektronicky: https://ssino.edupage.org/register/
    • Rodný list dieťaťa
    • Občiansky preukaz rodičov
    • Prílohy k zápisu: (Povinná príloha k elektronickej prihláške, Príloha1 a Príloha 2 viď príloha nižšie)
    • Ostatné špecifiká prekonzultujeme osobne, resp. telefonicky (0918878205 - Viluda, zrš.).

    V súlade s usmernením MŠVVaŠ SR Prihláška je podaná a platná, ak je podpísaná zákonnými zástupcami a bola podaná akýmkoľvek spôsobom.

    Ľubica Glombová, riaditeľka školy

  • Hviezdoslavov Kubín v SŠI Námestovo

  • 2% z daní pre Občianske združenie Stonožka

    Vážení priatelia, podporovatelia,

    každoročne sa na Vás obraciame so žiadosťou o poskytnutí 2% z Vašich daní pre Občianske združenie Stonožka. Ak sa rozhodnete podporiť naše Občianske združenie, budeme Vám veľmi vďační. Pre tých, ktorí Stonožku nepoznajú, len v stručnosti - naše združenie sa dlhodobo venuje pomoci deťom a mládeži so zdravotným znevýhodnením, a to najmä  podporou zakúpenia moderného vybavenia špeciálnych pomôcok pre edukáciu a záujmové aktivity.  Prostredníctvom týchto činnosti sa snažíme o čo najväčšie začlenenie detí do každodenného života.

    Za Váš záujem vopred ďakujeme.

    Link na tlačivo 2%: Tlačivo na poskytnutie 2% z daní

  • Logická olympiáda v ŠMŠ

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Logická olympiáda v ŠMŠ.

    Naši predškoláci sa 13.03.2023 zúčastnili školského kola LOGICKEJ OLYMPIÁDY, ktorú organizuje Pedagogická fakulta Prešovskej univerzity v spolupráci s Centrom poradenstva a prevencie v Sabinove. Tento rok je hlavným mottom: „Súťažíme, ale neprehrávame.“ Je to jedinečná súťaž, ktorá preverila logické funkcie, tvorenie pojmov, pamäť, počítanie a precvičovanie jemnej motoriky.

  • Prevencia kriminality v SŠI Námestovo

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Prevencia kriminality v SŠI Námestovo.

    V rámci preventívnych aktivít sme pozvali k nám do školy pána kpt.Mgr.Tibora Šándora, ktorý pracuje na polícii ako preventista. Porozprával žiakom o nežiaducich dôsledkoch kriminality , šikanovania a iných sociálno-patologických javov.

  • Biblia očami detí - súťaž

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Biblia očami detí - súťaž.

    V mesiaci február sa v našej škole uskutočnilo školské kolo výtvarnej súťaže Biblia očami detí. Žiaci maľovali na tému biblickej knihy Ester. Do súťaže sa zapojilo až 75 žiakov. Dňa 7. 3. 2023 prebehlo slávnostné odovzdávanie cien. Porota mala veľmi ťažkú úlohu vybrať tie najkrajšie obrázky. Nakoniec bolo ocenených 15 obrazov. Všetkým víťazom gratulujeme.

  • Podmienky a kritéria pre prijatie žiakov do OU a PrŠ v školskom roku 2023/2024

  • Karneval 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Karneval 2023.

    Priebeh tohtoročného školského karnevalu sa dohral v čarovnom lese Kaledónie, ktorý na pozvanie kúzelných bytostí /elfky, kúzelnice a škriatkov/ navštívili bytosti zo sveta ľudí. Po úvodnom predstavení sa lesom ozýval už hlasný smiech, vzduchom sa šírila nespútaná radosť a dobrá nálada. Nechýbali rôzne tanečné kreácie, neodolateľné občerstvenie, či kúzlenie sladkého fašiangového prekvapenia. Všetkým zúčastneným ďakujeme a tešíme sa zo spoločnej, okúzľujúcej atmosféry.

    Viac Fotografií v Galérii

  • Karneval 2023

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola internátna, M. Urbana 160/45, NÁMESTOVO
    Mila Urbana 160/45, 029 01 Námestovo
  • +421 43 5522887

Fotogaléria